Brooklyn Tins 08 - Limited Golden Edition

NLXL
2.750,- DKK
Leveringstid: Ca. 14 dage
Varenummer: Brooklyn Tins 08 - Limited Golden Edition

Designertapet fra Merci for NLXL, her i Limited Edition - Gold. Overfladen af guld/kobberfarve fremtræder flot som en let skinnende, rusten overflade. Fuldstændig blændende flot tapet.

Detaljegraden er meget stor, og det giver en rigtig flot og realistisk overflade. De varme brune farver skaber sammen med guldet/kobberfarven et varmt og ekstraordinært flot tapet.

Designvirksomheden Merci har designet Brooklyn Tins kollektionen, for NLXL. De har været inspireret af gamle støbte tin fliser, der blev brugt som loftsbeklædning.De har skabt en række af tapeter med masser af detaljer og charme. Historisk set blev tin lofter introduceret til Nordamerika som et alternativ til det udsøgte gipsarbejde, der blev anvendt i de europæiske hjem. De støbte tin fliser blev normal malet hvide for at give et udtryk af håndudskåret eller støbt gips, men uregelmæssigheden og aldringen giver i stedet her overfladen et råt, realistisk og stemningfyldt udtryk. 

NLXL er firmaet bag nogle af de mest omtalte og prisvindende tapetkollektioner de seneste år. Samarbejde med navne som Piet Hein Eek, Piet Book og Studio Job fortæller, at disse tapeter er gennemførte og af højeste kalibe,r hvad angår design og kvalitet.

Bredde 48 cm Rapport 48 cm Længde 10.00 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid Ca. 14 dage
Bredde 48 cm
Rapport 48 cm
Længde 10.00 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler Nej
Mærke NLXL