Flere visninger

Brooklyn Tins 04

NLXL
1.650,- DKK
Leveringstid: Ca. 14 dage
Varenummer: Brooklyn Tins 04

Et mindre mønstret flisedesign med flot og råt industrielt look. Tin fliser med hvid afskallet maling og mørke samlinger skaber en meget autentisk overflade.

Kvaliteten på tapetet er meget god, og detaljerne står knivskarpt. Herved opnås et meget realistisk udtryk.

Brooklyn Tins-kollektionen er blevet skabt ved et samarbejde mellem Merci og NLXL. Inspireret af gamle støbte tin fliser, har de skabt en række af tapeter, der er meget overbevisende i deres kvalitet. Historisk set blev tin lofter introduceret til Nordamerika som et overkommeligt alternativ til det udsøgte gipsarbejde, der blev anvendt i de europæiske hjem. De støbte tin fliser blev traditionelt malet hvide for at give et udseende af håndudskåret eller støbt gips. Kollektionen fokuserer på overflader, der er forandret med tiden. Uregelmæssigheden og krakeleringer giver overfladerne et råt, autentisk og stemningfyldt udtryk.

NLXL er firmaet bag nogle af de mest omtalte og prisvindende tapetkollektioner de seneste år. Samarbejde med navne som Piet Hein Eek, Piet Book og Studio Job fortæller, at disse tapeter er gennemførte og af højeste kalibe,r hvad angår design og kvalitet.

Bredde 48 cm Rapport 48 cm Længde 10.00 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid Ca. 14 dage
Bredde 48 cm
Rapport 48 cm
Længde 10.00 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler Nej
Mærke NLXL