Flere visninger

Brasilia - Silver

ARTE
1.798,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30FP1111

Et stormønstret grafisk tapetdesign, der er opbygget af simple geometriske figurer, såsom cirkler og rektangler. Her er tapetets bundfarve meget lysegrå og de geometriske former har en glimtende sølvoverflade.

Tapetet er designet af Lenny Kravitz Designstudio, og mønstret er inspireret af Lenny Kravitz’s kærlighed til brasiliansk kunst og kultur.

Kollektion: Flavor Paper for Arte

Et unikt samarbejde mellem arte og Flavor Paper har resulteret i denne tapetkollektion, der kendetegnet ved at være dristig med et strejf af ironi her og dér.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 128 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 128 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Meget lysægte, Mønsterforskydning
Mærke ARTE