Miljøbillede af grafisk kortdesign med sort tavlebaggrund og hvide veje

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne tapetsere en væg med et detaljeret kortdesign af en bestemt adresse?

Rebel Walls tilbyder nu en service, Your Street, der netop giver dig mulighed for at skabe et helt unikt kortdesign. Du skal blot oplyse adressen for det sted, du ønsker at få et fototapet af og dit valg af design.

Du kan lave et tapet med et kort fra dit nabolag, fra byen, hvor du er opvokset eller et udsnit af din yndlingsby. Det er frit valg på alle hylder - det er op til dig at vælge!

Du kan tilpasse dit kortdesign yderligere, så det passer netop til dig og dine vægge, ved at vælge imellem tre mulige stilarter: Original, Blackboard og Meadow.

Miljøbillede af tapet, kortdesign i bløde farver.

Original

Et overskueligt kortdesign, der er vældigt dekorativt. Kortet har detaljer i bløde grønne, røde og blå farvenuancer, baggrunden er hvid og gadenavnene står med sorte blokbogstaver. Et tapetdesign, der kan skabe en iøjefaldende væg, samt et godt samtaleemne.

Your Street taper, kortdesign med sort tavlebaggrund og hvide veje.

Blackboard

Et perfekt kortdesign til den grafiske orienterede, der elsker skarpe linjer og den rene, nordiske æstetik. Tapetdesignet har en rå, sort baggrund, der ligner en lettere slidt tavle med rester af kridt. Vejene og floder/åer/vand er afbildet i hvid, og gadenavne står med sorte blokbogstaver. 

Miljøbillede af tapet, kortdesign med blomstret baggrund i sarte nuancer.

Meadow

Et dekorativt kortdesign, hvor baggrunden er en blomsterfyldt overflade i fine støvede farvenuancer. Baggrundsmønstret er opbygget som en collage, der er sammensat af forskellige detaljerede blomster og blade. Veje og vand har en lys farve, der har en fin papirstruktur.

Her kan du finde flere informationer om Rebel Walls’ tjeneste.

Du kan finde andre inspirerende kortdesigns her: Vintage kort over Paris anno 1890 og Sort hvid vintage skattekort.