En eksklusiv tapetkollektion fra Sandberg, der emmer af en luksuriøs hotel stemning.

Sandberg har været i Paris for at indsamle inspiration til denne overdådige kollektion. Resultatet er en samling af dramatiske mønstre og kraftfulde farve i et eklektisk miks. I L’Hôtel finder du både blomster og naturinspirerede overflader, samt rumlige og grafiske mønstre. 

En smuk kombination af klassiske elementer og finurlige detaljer. Se nogle af kollektionen karakteristiske mønstre udfolde sig her:

Marion - Blue

Marion er et vidunderligt tapet med et marmoreret mønster, der er inspireret af private biblioteker og gamle bogomslag. Mønstret har mørkeblå nuancer og flotte gulddetaljer med en metallisk effekt. 

Tapetdesignet er perfekt til at skabe en dekadent og luksuriøs stemning, og det kan med fordel kombineres med tunge velour gardiner og afdæmpet belysning. 

Gå all in på hotel-looket!

Flower wallpaper

Aurélie - Dark Red

Et skønt blomstertapet med pæoner og nelliker i dybe og stemningsfulde farver. Tapetet har en mørk vinrød nuance som bundfarve og blomsterne har bordeaux, orange og grønne farvedetaljer.

Et udtryksfuldt tapetdesign, der består af håndmalede elementer fra den skandinaviske natur. 

Beskueren bliver efterladt med en følelse af at se på en oliemaling - drømmende og omfavnende, malerisk og dramatisk.

Graphic wallpaper with depth

Marie - Pink

Marie er et tredimensionelt tapet med et mønster, der er inspireret af franske buede vinduer. Tapetets grafiske mønster ligner en facade med buede vinduer, der står pænt på rad og række. Her har mønstret en fin lyserød nuance, samt mørkeblå og brune detaljer. Et meget stilrent tapet med et grafisk præg og en imponerende rumlig effekt. Perfekt til at skabe en indretning med kant og dybde!

Wallpaper with graphic beetles

Audrey - Light Green

Et finurligt tapet med små mystiske skarabæer, der er placeret på rad og række på en afdæmpet grøn nuance, der minder om den populære nuance sage (salvie). De små håndtegnede biller minder lidt om små amuletter og de har forskellige mønstrede skjolde med gule og blågrønne detaljer - meget skarpt grafisk udtryk. 

Et eksklusivt tapetdesign, der kan bringe både humor og kant ind i hjemmet.

 

Gå på opdagelse i hele L’Hôtel-kollektionen!