Denne botaniske kollektion fra Cole & Son udforsker det engelske landskab på årets forskellige årstider. Den indeholder både strukturerede blomsterbede, bølgende enge, frodige buske og vilde skove. Farvepaletten er også stærkt inspireret af det evigt skiftende landskab:

  • Foråret har bløde og sarte pastelnuancer
  • Sommeren bringer en strålende symfoni af levende og energiske farver
  • Efteråret har modige, sprøde og varme toner
  • Vinteren byder på skarpe, kølige og frostklare nuancer

 

FORÅR

Lilac ~Syringa vulgaris~

Et herligt lyst blomstertapet med frodige syrenblomster, der danner et tæt harmonisk mønster. Baggrunden har en lyseblå nuance, der minder om en forårsklar blå himmel. Blomstermønstret har store klynger af blomster med både citrongule og afdæmpet olivengrønne farvedetaljer. Tapetet er produceret med traditionel rammetryk, og det giver overfladen en blød og delikat tæthed med en smuk dybde. 

Skab en opløftende og frisk stemning!

 

Thistle - Flower pattern - Cole & Son Wallpaper

Thistle ~Carduus~

Et stikkende blomstertapet, der består af tidsler, som har et fint grafisk præg. Baggrunden er råhvid og blomsterne, som kravler smukt op ad væggen, har afdæmpede, matte farvetoner i lyserød, sort, grøn, gul og orange. Tidslen er ét af de kendte botaniske symboler fra de Britiske øer og er måske en lidt ukonventionelt skønhed - Indret dit hjem med personlighed og kant!

 

SOMMER

Geometric pattern - Cole & Son Wallpaper

Topiary - Green ~Topiarius~

Et geometrisk tapetdesign med en fantasifyldt blomsterbed, der minder om en labyrint. Mønstret består af skarpe, symmetriske og velplejede blomsterbede, krukker og stier. Den geometriske havekonstruktion bliver kaldt Parterre, som stammer fra Fransk og betyder “på marken”. Mønstret har sandfarvede og grønne detaljer, samt et smukt og blødt akvarel look - et imponerende tapetdesign med en flot 3D-effekt.

 

Fern - Flower pattern - Cole & Son Wallpaper

Fern ~Dryopteris~

Et frodigt tapet, der er fyldt med hængende potter og krukker, hvor smukke planter vælter udover siden. Hermed skaber planterne et tæt, harmonisk og varierende overflade. Du kan blandt andet få øje på pletter i luften, almindelig bregne og efeu. Plante tapetet har et smukt illustrativt udtryk, samt en smuk dybde, da tapetet er fremstillet med gammeldags rammetryk.

 

EFTERÅR

Woodland - Forest pattern - Cole & Son Wallpaper

Woodland ~Quercetum~

Et fortryllende blomstertapet, der har en magisk stemning over sig. Tapetets mønster består af tætte planter og blomster med masser af detaljer, der sammen danner en eventyrlig skov. Mønstret har mørke og støvede farvetoner i grønne og grå nuancer, og blomsterne har lysende koralfarvede nuancer, samt lysegrå detaljer. Tapetets mønster er opbygget i to lag, hvor det bagerste landskab har mørkegrå og sorte farver - det skaber en mærkbar dybde. Et ekstraordinært skovtapet med et mønster i stor skala, samt et elegant håndmalet look.

 

Rose - Flower pattern - Cole & Son Wallpaper

Rose ~Rosa~

Et varmt blomstertapet med frodige lyserøde roser, der er placeret imellem elegante blade fra bregner på en mørk baggrund. Tapetets baggrund er sort og blomstermønstret har en brændt brun nuance, der er kombineret med lyserøde farvedetaljer. Et vidunderligt tapet, der er inspireret af den klassiske engelske landhave.

 

VINTER

Bluebell - Art Nouveau wallpaper - Cole & Son

Bluebell ~Hyacinthoides non-scripta~

Et blomstertapet i elegant Art Nouveau stil med et væld af vilde planter og blomster. På mønstret kan du få øje på både valmuer, hvedegræs og blåklokker. De botaniske elementer har grønne og lilla nuancer, og baggrunden er mørkegrøn. Et vidunderligt tapet, der er opbygget i en smuk jugendstil med en flot symmetri.

 

Forest - Hand painted pattern - Cole & Son wallpaper 

Forest ~Silva~

Et stormønstret skovtapet med et vældigt detaljeret mønster, der er tegnet i hånden. Der er træer og grønne bakker så langt dit øje kan række. Det fortryllende tapet har mange forskellige grønne nuancer og et fantastisk håndmalet look. Brug tapetet til at skabe kontrast i din indretning og bring lidt magi ind på væggene - Meget oplagt valg til soveværelset. Det håndmalede tapet er inspireret af Silva-skovene, der igennem årene har haft stor betydning for den engelske litteratur og folklore.

 

En betagende kollektion, der fokuserer på naturens smukke transformation, der sker i løbet af årets gang. Hvilken årstid passer til dit hjem?

Udforsk hele Botanical ~Botanica~ kollektionen!

Er du tosset med blomster og alt, hvad der har med botanik at gøre, så kan du finde et stort og inspirerende udvalg i vores blomstertapeter.