Bliv inspireret til at indrette børneværelset med disse skønne tapeter

tapet i stuen hjemme hos bolig blogger Bettina Holst

Bolig-blogger Bettina Holst følte der skulle ske noget nyt med hendes stue. Så hun forvandlede den med verdens nemmeste tapet. 

I denne guide får du 5 nemme tips til, hvordan du forvandler dit soveværelse til ægte hotel-luksus

Designeren Nadia Lassen har skabt et unikt og personligt hjem med tapet og farver. Kig med indenfor og få et sneak peek hjemme hos Nadia her. 

DETALE CPH, indfarvet spartel

Er du også en af de mange tilhængere af de populære KABE- og KABE STONE-produkter fra KABE Copenhagen?

13.12.2018

AKUPANELER

Akupanel - Valnød

Døjer du med dårlig lyd og støj i din bolig? Akupaneler kan markant forbedre lyden i et rum, samtidig med, at de bidrager med et nordisk, moderne og stilrent udtryk. Funktionelle lameller med træfiner, når det er allerbedst!

En betagende kollektion, der fokuserer på naturens smukke transformation, der sker i løbet af årets gang. Hvilken årstid passer til dit hjem?

14.11.2018

L’HÔTEL

En eksklusiv tapetkollektion fra Sandberg, der emmer af en luksuriøs hotel stemning.

10.11.2018

TAPET TRENDS 2018

Tapet Trends 2018

Vi har traditionen tro været rundt på forskellige interiørmesser, og suget masser af inspiration til os. Vi har hovedsageligt kigget efter hvilke tendenser, der rører på sig indenfor boligindretning, og ikke mindst indenfor vægbeklædning. Vi har her forsøgt at give dig et overblik over de tre mest dominerende trends indenfor tapetmønstre, der simpelthen ikke bliver til at komme uden om. Tag et kig og bliv inspireret.  

Side 10 af 13

Page: 1 of 2
Side:
  1. 1
  2. 2