Årets farver 2021 fra Jotun

Trends skifter og stilen i vores hjem modnes og påvirkes af vores omgivelser. Kan du også ane bedre tider lige rundt om hjørnet? For 2021’s farvetrends bærer præg af håb og drømme. Så lad os da endelig tage et kig på det.

Sådan sætter du stuk op

Her kan du ikke bare læse om hvordan du hurtigt og nemt får begyndt dit næste stuk-projekt - du kan også se det! Vi (video)guider dig igennem opsætning af fodpaneler, stuklister, indirekte lyspaneler og hvordan du beskærer stukken, så det sidder lige i skabet. 

Trine og Mikkel fra Nybyggerne

 

Er du vild med gør-det-selv og kreativ indretning, så følger du sikkert Nybyggerne på TV2, hvor fire par dyster om et nybygget hus til 2,6 millioner. På kun otte uger har parrene indrettet deres drømmehjem, og vi har mødt parret Trine og Mikkel fra Nybyggerne 2020 til en snak om at kaste sig ud i nye udfordringer og afprøve nye materialer, og hvordan de har indrettet med deres egen personlige stil; Nordisk-Uganda.

Fjern tapet i 3 simple trin

Læs her hvordan du i få simple trin fjerner det gamle tapet, så du kan starte din nye tapetsering med en ren tavle. Vi guider dig i, hvad du skal bruge og hvordan du skal gøre - nemmere bliver det ikke!

den store guide til selvklæbende folie

I denne store guide gennemgår vi hvad selvklæbende folie er, viser trin-for-trin hvordan du nemt sætter selvklæbende folie på, og hvordan du let kan fjerne det igen. 

den komplette guide til tapet

Har du et spørgsmål om tapet? Så finder du helt sikkert svaret i denne store guide!

hemmeligheden bag den perfekte billedvaeg

Sådan laver du den perfekte billedvæg derhjemme med 3 simple trin

Bliv inspireret til at indrette børneværelset med disse skønne tapeter

tapet i stuen hjemme hos bolig blogger Bettina Holst

Bolig-blogger Bettina Holst følte der skulle ske noget nyt med hendes stue. Så hun forvandlede den med verdens nemmeste tapet. 

Side 10 af 19

Page: 1 of 2
Side:
  1. 1
  2. 2