400+ bedømmelser

Flere visninger

Bearded Leopard - Fossil Grey

ARTE
898,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO2051

Et blødt og stofligt tapetdesign, der lavet på en bund af metalfolie - her i glimtende sølv. Mønstret er inspireret af pelsen på den uddøde skæggede leopard. Resultatet er en patineret, plettet overflade med velourdetaljer og en spændende effekt af kork. Vægbeklædningen har grå og brune farver, samt metalliske glimt.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Tapetet er meget rart at røre ved og det har et moderne og rustikt look, der kan bringe en både eksklusiv, blød og hyggelig fornemmelse ind i indretningen. En fantastisk kombination af bløde elementer og metalliske sølvdetaljer.

Kollektion: Moooi Wallcovering Extinct Animals

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 90 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 90 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Meget lysægte, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE