Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Flere visninger

Bambou - Bord de Seine

ARTE
1.898,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080022

Et betagende velourtapet med elegante bambusblade, der skaber et meget dragende og harmonisk mønster. Baggrunden har et fin struktur, der ligner linned og her har det en afdæmpet beige nuance. 

Bambusbladene har mørkebrune velour detaljer og glimtende guldnuancer, samt en flot metallisk effekt. Kombinationen af den strukturerede baggrund, velourdetaljerene og de metalliske effekter skaber et meget eksklusivt look.

Kollektion: Flamant Les Mémoires

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 8.5 m Rapport 64 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 8.5 m
Rapport 64 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE