Axedo - Beige

ARTE
279,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3042015

Et beroligende og meget smukt tapetdesign med træets flotte struktur - du kan tydeligt se træets årer, der er flot sammensat i brede striber. Tapetet har en fin beige nuance, et fint perlemorsskær, samt en glimtende overflade.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Dette tapetdesign er en del af kollektionen Ligna fra ARTE. Det er en magisk tapetkollektion, der består af en bred vifte af flora og fauna. Bring den vidunderlige skov indenfor med et tapet fra Ligna.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1.00 m Rapport 128 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1.00 m
Rapport 128 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE