Flere visninger

Aspero - Grey/Green

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3040540

Et vinyltapet med en realistisk overflade, der ligner et kraftig vævet linned med smukke farvedetaljer og en grov struktur. Tapetet har et flot gyldent skær og ser nærmest guldfarvet ud fra afstand. Kigger man nærmere, vil man kunne se at den tekstillignende overflade har fine farvedetaljer i grå, råhvid, gul og støvet grøn.

Du kan virkelig skabe en varm og hyggelig stemning i dit hjem med dette stoflige tapetdesign, som er en fantastisk kombination af det naturlig tekstil look og den meget slidstærke vinyloverflade.

Bemærk! Dette er en XL-rulle (100 cm bred).

Kollektion: Lino

Du kan opsætte tapetet på to måder: Respekter mønsterforskydningen og match banerne for at skabe et ensartet udseende eller opsæt banerne tilfældigt for at skabe fornemmelsen af ægte linned.

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10 m Rapport 91 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10 m
Rapport 91 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE