Flere visninger

Arrow - Purple & Copper

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3026525

Et betagende grafisk tapet, der består af en masse trapez former, der tilsammen skaber en tæt og harmonisk overflade. Tapetet har forskellige lilla nuancer, samt kobberfarvede elementer. Herudover har tapetets overflade en lækker mærkbar struktur: Alle de geometriske former har en stribet reliefstruktur, hvor striberne har forskellige retninger.

Tapetets mønster er designet således, at der bliver skabt en rumlig illusion - en såkaldt Trompe l’œil. Et anderledes geometrisk tapetdesign, der kan skabe en fantastisk rumlig fornemmelse.

Kollektion: Focus

Alle tapeterne fra Focus-kollektionen har en stærk vinyloverflade, samt et vidunderligt reliefmønster, der har et let skinnende skær. I kombination med de grafiske mønstre skaber dette en betagende overflade med en flot rumlig effekt.

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 30 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 30 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE