Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Arc

ARTE
298,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3047514

Et virkeligt spændende tapetdesign, der ligner en samling af puslespilsbrikker, der er blevet arrangeret på en tilfældig måde. Tapetet er opbygget af firkanter, der har forskellige kurvede former - de er ikke synkrone, og det er med til at skabe en levende overflade, der drager dit øje. Tapetet har neutrale brune nuancer - perfekt til den varme nordiske stemning.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Revera tapetkollektionen fra Arte fokuserer på den tætte forbindelse, der er imellem indretning og mode - denne tapetkollektion er opbygget af klassiske tekstil mønstre, der har et moderne twist, såsom folie, velour og ægte tekstil detaljer.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 16 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 16 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE