Anguille - Brun

Élitis
1.600,- DKK
Leveringstid: Ca. 21 dage
Varenummer: 30VP 424-11

Et imponerende vinyltapet, der har et unikt åleskinds mønster.

Det ekstravagante tapet har smukke brune farvenuancer og et væld af fine detaljer, der er med til at skabe en overflade, der er meget realistisk. Et smukt åleskindstapet, der er perfekt til dig, der ønsker et spændende, luksuriøst tapet med en strukturet overflade.

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan vinyltapetet sættes op med stærk vævlim, der påføres væggen. Tapetbanerne fugtes på bagsiden (og de skal trække cirka 8-10 minutter) og derefter opsættes de nemt på væggen.

Grundet COVID-19 kan der forventes at være en leveringstid på op til tre uger på denne vare. Det gælder samtlige tapeter fra Élitis.

Elitis er en af verdens absolut førende tapetproducenter. Elitis er kendt for banebrydende og nytænkende design, hvor der er kræset om selv de mindste detaljer. Tekstilindustrien er ofte brugt som inspiration og ved flere af tapeterne indgår stoflige overflader decideret i tapetet. Elitis producerer både tapet på papir, non woven og på tekstil. Elitis kreerer tapeter, der skaber en tapetoplevelse udover det sædvanlige.

Bredde 100 cm Rapport 0 cm Længde 10 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid Ca. 21 dage
Bredde 100 cm
Rapport 0 cm
Længde 10 m
Tapettype Papirstapet
Lim applikation Flere muligheder
Vaskbarhed Meget vaskbar (3/5)
Lysægthed Fremragende (7/7)
Fjernes Nej
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler Nej
Mærke Élitis