Flere visninger

Align - Yellow

ARTE
898,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3047504

Et eksklusivt tapetdesign, der er fremstillet af ægte tekstil - her i moderne karrygule nuancer, der changerer fint i farverne. Det gule tapet er lavet som et patchwork, hvor firkantede stykker af jute er syet sammen med mørke syninger. Tapetet har en fin folie baggrund, der giver overfladen en let skinnende effekt. 

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Tapetkollektionen Revera fra Arte er inspireret af den tætte forbindelse, der er imellem indretning og mode - denne tapetkollektion består af klassiske mønstre med et moderne twist, såsom folie, velour og ægte tekstil detaljer.

Ved opsætning fugtes bagsiden af tapetet med en svamp og rent, koldt vand. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække cirka 10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen, hvor den stærke vævlim er blevet påført.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 91.44 cm Rapport 0 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 91.44 cm
Rapport 0 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE