Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Flere visninger

Align - Beige

ARTE
898,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3047501

Et meget flot og lyst tapetdesign, der er lavet af ægte tekstil - her i neutrale råhvide og beige nuancer. Tapetet er opbygget som et patchwork, hvor firkantede stykker af jute er syet sammen.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Tapetet har en folie baggrund, der giver overfladen en let glossy effekt. Revera kollektionen fra Arte er inspireret af den tætte sammenhæng, der er imellem indretning og mode. Tapetkollektionen består af klassiske mønstre med et moderne twist, såsom folie, velour og ægte tekstil detaljer.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 91.44 cm Længde 1 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 91.44 cm
Længde 1 m
Rapport 0 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Ingen mønsterforskydning, Lim på væggen, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE