Flere visninger

Akupanel - Valnød

WoodUpp
1.295,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: Akupanel - Valnød

Akustiske paneler med træfiner til væg og loft, der er fremstillet i Danmark - her med en overflade i valnød, der har en naturlig varm glød. Træfineren er lavet af ægte valnøddetræ, og den optræder med små revner, knaster og skønhedsfejl, som er med til at skabe et naturlig og rustikt udtryk.

Dette træpanel med lameller emmer af skandinavisk minimalisme og naturlig skønhed, der er et perfekt match til den nordiske indretning. Herudover er dette akupanel med valnøddefiner meget funktionelt og har en fantastisk virkning på et rums akustik.

Har du problemer med, at det runger i nogle af rummene i dit hjem, så er disse akustiske vægpaneler et oplagt valg. Dette akustiske lamelpanel nedbringer efterklangstiden for støj i hjemmet, samt at det er en optimal overflade for lydabsorbering, grundet den specialudviklede akustikfilt, der danner base for dette vægpanel. 

Lamel størrelser

Akupanelet er i alt 20 mm tykt med 11 dybe paneler, som er monteret på den bagvedliggende akustikfilt på 9 mm. Lamellerne er 27 mm bredde og sidder med en afstand på 13 mm. 

Materiale

Lyse egetræs lameller monteret på en sort specialudviklet akustikfilt-overflade, der er fremstillet af genbrugte plastiskflasker.

Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 60 cm
Længde 240 cm
Mærke WoodUpp