Du har 0 varer i din indkøbsvogn!

Køb tapeter hos Tapetforum

Hos Tapetforum finder du et kæmpe sortiment af tapeter fra mange af verdens førende tapetproducenter, så som Ferm Living, Hooked on walls, Sandberg og Eijffinger. Nedenfor finder en vores tapetsortering, hvor du nemt kan vælge mellem type, farve, mærke og tilbehør. Dette gør at du altid finder de tapeter du søger, ud fra netop dine kriterier - God fornøjelse.

Hos Tapetforum sætter vi en ære i, altid at være først med de nyeste tapeter. Du finder derfor også altid masser af spændende nyheder indenfor tapet, wallstickers og anden vægbeklædning. Vores tapetsortiment spænder bredt, blandt de bredeste i Skandinavien. Vi har leverandører fra hele verdenen med hver deres speciale. Dette sikrer dig at kvaliteten af dit valgte tapet altid vil være i top. Vi rejser flere gange årligt på messer, i det meste af Europa, for at være på forkant med nyeste trends.

Når du køber tapeter hos Tapetforum, køber du tapet hos faguddannet personale, som altid står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til opsætning af tapet, lagerstatus eller noget helt tredje.

Tapetforum top 5 tapetråd

1.Vær tro mod din stil. Når du surfer mellem de mange fantastiske tapeter, bliver man hurtigt grebet af ideer og muligheder. Det vigtigste for et flot resultat er at tapetet matcher din øvrige indretning.

2.Kvalitet. Det kan være svært at gennemskue kvaliteten af tapeter, men hos Tapetforum er det én af vores vigtigste kriterier. Et tapet kan være nok så flot, men hvis den er håbløs at sætte op og vil falme i løbet af få uger, er pengene spildt. Benyt dig derfor kun af tapeter som er kvalitets kontrolleret - Det er de hos Tapetforum.

3.Benyt tapetrulle beregneren. Hos Tapetforum har vi udviklet en tapetrulle beregner, som tager højde for tapetets dimensioner samt dine vægstørrelser. Du indtaster blot størrelsen på din væg og beregneren klarer resten. Vi sørger sågar for kun at sende tapet ruller med samme tryknr. Det bliver ikke meget nemmere at bestille tapet.

4. Brug resterne. Når du har fået sat dit flotte tapet op på væggen, har du sikkert nogle rester til overs. Brug disse som små billeder, sæt dem i rammer, tapetser bagsiden af din garderobeskab. På den måde får du både brugt alt dit tapet, men skaber samtidig synergi i indretningen.

5. Benyt vores viden. Når du kigger efter dit drømmetapet, er der mange andre ting end designet der spiller ind. Vi har været i branchen i mange år og kender til de fleste udfordringer og har altid masser af gode ideer. Benyt dig derfor af at du handler hos et firma, hvis hjerte banker for tapeter og indretning. Vi vil så gerne hjælpe dig med at få det bedst mulige resultat ud af dit tapet, det kunne jo være du fik mod på tapeter i andre rum. :)

Rigtig god fornøjelse -

Med venlig hilsen Tapetforum

ID:

Kontakt

Tapetforum i København
Frederiksberg Álle 44
1820 Frederiksberg
Danmark
Tlf.: +45 20 27 58 48
Tapetforum i Silkeborg
Bredhøjvej 23
8600 Silkeborg
Danmark
Tlf.: +45 70 27 80 10

E-Mail: info@tapetforum.dk
Web: www.tapetforum.dk
CVR: 32670024

Kontakt Tapetforum